Notícies

La sisena edició de la Vinaròs Fashion Night comptarà amb més de 125 establiments participants

 

  • Data:

    13/06/2017

  • Documents Relacionats:

Aquest proper divendres 16 de juny, entre les 20:30 i la 1:00 h., els comerços del centre urbà tornaran a obrir les seves portes als clients i visitants en la sisena edició de la Vinaròs Fashion Night, un esdeveniment que per segon any organitza l'associació Vinaròs és Comerç, en col·laboració amb l'Ajuntament.

El regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, ha explicat que hi haurà més de 125 establiments participants, de manera que aquesta serà l'edició amb major nombre de comerços en tota la història de la Fashion Night local.

Fontanet ha agraït a tots els impulsors d'aquesta iniciativa l'esforç que realitzen per poder tenir-ho tot a punt i ha animat a la població a "assistir per gaudir d'una nit molt animada al centre". En aquesta ocasió s'incorporen algunes novetats, tal com ha detallat el president de Vinaròs és Comerç, Juan José Borràs.

Entre elles destaca el canvi d'imatge realitzat per Jordi Febrer i la incorporació d'uns tòtems de cartró que identificaran als comerços participants i busquen potenciar la marca de la Fashion Night i de Vinaròs com a ciutat comercial.

A més, hi haurà nou punts de música en directe, amb Dj 's que estaran ubicats a tota la zona de l'esdeveniment, que va des de la Plaça Tres Reis fins al País Valencià.

D'altra banda també hi haurà barres de cava i es realitzarà el sorteig de dos menús en dos restaurants de la localitat. Finalment s'ubicaran 3 photocalls a la Plaça Sant Agustí, Plaça Jovellar i Passatge del Doctor Santos, on els visitants podran prendre fotos de record d'aquesta nit de compres i diversió.

"Com a record donarem també als clients que ens visiten un petit obsequi. Esperem que tots i totes gaudeixin amb tot el que hem preparat i que un any més aquesta iniciativa sigue un èxit ", ha conclòs en roda de premsa Juan José Borràs.

Destacats