Notícies

L’alcalde celebra que s’activen els tràmits per traslladar l’oficina del DNI a la Casa del Mar

 

  • Data:

    08/06/2017

  • Documents Relacionats:

Després de l'anunci que va fer ahir la Subdelegació del Govern a Castelló, en el qual s’indicava que s'han activat ja els tràmits per traslladar l'Oficina de Documentació i Estrangeria de Vinaròs a la Casa del Mar per ampliar els serveis i l'atenció ciutadana, l’alcalde de la localitat, Enric Pla, ha celebrat la notícia.

Pla ha explicat que "durant la visita del subdelegat David Barelles el passat 10 de maig a Vinaròs, li vam donar a conèixer aquesta opció i li vam manifestar que en ser un edifici de domini públic portuari estatal, seria més fàcil que la petició es fes des del mateix govern, com finalment s'ha fet. Creiem que és un pas més i esperem que aviat el Ministeri de Foment i el mateix Govern puguen assumir al 100% la gestió d'aquesta oficina ".

L'alcalde ha afegit que després de molts mesos, en els quals ha estat l'Ajuntament el que s'ha encarregat de donar els torns de cites prèvies a la ciutadania, s'espera que properament aquest servei també es pugue dur a terme a la pròpia oficina, a través dels nous funcionaris que ja treballen de forma permanent a la localitat, com passa en la major part d'oficines d'aquest tipus.

Destacats