Notícies

Vinaròs disposarà d’una aula experimental de 2-3 anys per al curs 2017-18

 

  • Data:

    18/05/2017

  • Documents Relacionats:

El col·legi públic Jaume I de Vinaròs serà un dels centres educatius que disposaran per al curs 2017 - 2018 d'una aula experimental per al nivell educatiu de 2 a 3 anys, ha informat la regidora d'Educació Begoña López.

"Des de la regidoria s'ha treballat per poder satisfer aquesta demanda constant de la població, que sol·licitava formar part d'aquesta iniciativa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana", ha assenyalat López.

D'aquesta manera, s'espera que Educació ofereixi un total de 96 aules d'aquest tipus a la Comunitat, amb un total de 1.728 places. Cada aula estarà atesa per un docent, un educador i tindrà una ràtio de 18 alumnes per classe. El període d'admissió d'alumnat per a aquestes aules s'iniciarà el proper 22 de maig i finalitzarà el 29 d'aquest mateix mes.

Les altres poblacions de la província de Castelló que incorporaran també noves aules de dos anys el proper curs seran: Albocàsser, Benassal, Castelló de la Plana, Llucena i Vall d'Uixó.

Destacats