Notícies

Vinaròs celebrarà el 27 de maig una jornada lúdica a favor de la donació dĺòrgans

 

  • Data:

    18/05/2017

  • Documents Relacionats:

El proper 27 de maig Vinar˛s viurÓ una jornada solidÓria a favor de la donaciˇ d'˛rgans, amb activitats destinades a tot tipus de p˙blic que es duran a terme des de les 18:00 fins les 21:00 hores a l'Ógora del Passeig de Colom.

Mamen Ruiz, regidora de PolÝtica Social, Igualtat i Discapacitat, ha explicat que "volem que la ciutadania se sume a la campanya per a la donaciˇ d'˛rgans i teixits, en el marc del Dia Nacional de la Donaciˇ d'Ďrgans que es celebra cada 30 de maig ".

Durant aquest esdeveniment es realitzarÓ un passeig d'un quil˛metre i finalment hi haurÓ una trobada d'associacions per informar i conscienciar la poblaciˇ sobre aquesta possibilitat que pot ajudar a salvar moltes vides.

Hi haurÓ premis en diverses categories per als que completin el recorregut, per exemple, per al participant mÚs jove i per al de mÚs edat, aixÝ com per al major grup de joves sobre rodes i per al grup mÚs nombrˇs d'una mateixa entitat; tambÚ es premiarÓ a les mascotes millor educades o a qui escrigue el consell ecol˛gic mÚs original en els murals que hi haurÓ preparats per a l'ocasiˇ.

Rafael Gallent, representant de l'associaciˇ ALCER Castalia, part de la Federaciˇ Nacional d'Associacions per a la Lluita contra les Malalties Renals, ha explicat que hi haurÓ un punt de salut per a realitzar preses de la tensiˇ, mesurar la glucosa i donar informaciˇ nutricional dins el servei de prevenciˇ que l'associaciˇ estÓ duent a terme a tota la provÝncia de Castellˇ. Finalment hi haurÓ tambÚ tallers de Tai - txi, jocs infantils i berenar saludable per a totes les persones que es vulguen sumar a aquesta iniciativa.

Per poder participar en s'haurÓ de comprar una entrada solidÓria per a la prevenciˇ de malalties i en favor de la donaciˇ d'˛rgans. El cost de cadascuna serÓ de 3 euros a taquilla i de 2 euros si es realitza mitjanšant una reserva prŔvia a travÚs del web www.1kmpasapas.com.

Destacats