Notícies

Vinaròs rep la visita de la Directora Territorial de Sanitat

 

  • Data:

    17/05/2017

  • Documents Relacionats:

Aquest dimarts 16 de maig l'alcalde de Vinar˛s, Enric Pla, juntament amb el regidor d'Obres i Serveis, Guillem Alsina, van rebre la visita de la directora territorial de Sanitat, Azucena MartÝ, acompanyada per la gerent del Departament de Salut de Vinar˛s, Ana Arizˇn.

Durant aquesta trobada es van abordar diversos temes, com la posada en marxa d'un segon centre de salut a la localitat, un projecte que a iniciativa parlamentÓria compta enguany amb un una partida pressupostÓria inicial que permetrÓ reactivar-lo.

"S'ha revisat l'estat de la parcelĚla on anirÓ ubicat aquest centre, en el conegut PAI de Mercadona, i s'ha parlat dels canvis que faran falta per poder adaptar el projecte antic tenint en compte la realitat actual. Pas a pas es van aconseguint avenšos en aquesta qŘestiˇ ", ha explicat Pla.

D'altra banda tambÚ es va visitar el nou aparcament que s'estÓ habilitant davant de l'Hospital Comarcal i es va parlar de millorar l'accessibilitat a la zona amb places de pÓrquing per a minusvÓlids, aixÝ com de la millora dels protocols per a la recollida de residus i altres temes en quŔ l'Ajuntament de Vinar˛s colĚlabora.

Destacats