Notícies

Programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària

 

  • Data:

    18/04/2017

  • Documents Relacionats:

La Regidoria d'Educaciķ de l'Ajuntament de Vinarōs i la Fundaciķ Vicente Bernat Camaņes y Agustina Domenech Julve, posen en marxa el PROGRAMA DE SUPORT I REFORĮ ESCOLAR PER A PRIMĀRIA I SECUNDĀRIA.


QUČ ÉS: El Programa de Suport i Reforį és un recurs educatiu que es posa a disposiciķ de les famílies per ajudar els xiquets / es amb dificultats d'aprenentatge en les ārees instrumentals de llengua i matemātiques o cičncies.

COM FUNCIONARĀ: El programa es compon de classes acadčmiques en grups reduīts d'alumnes, amb l'objectiu de millorar els resultats acadčmics dels menors amb vista al prōxim curs escolar per als alumnes de primāria i amb vista als exāmens extraordinaris de juliol a secundāria.

QUAN ES REALITZARĀ:

PRIMĀRIA: Del 4 de juliol al 10 d'agost / 2 dies a la setmana / 1h cada dia
SECUNDĀRIA: Del 5 al 30 de juny / tres dies a la setmana / hora i mitja cada dia.

ON ES REALITZARĀ: A l'antic Colˇlegi Sant Sebastiā per a alumnes de primāria, amb horari de matí. Per a alumnes de secundāria al CEIP Jaume I amb horari de tarda.


DESTINATARIS / ES DEL PROGRAMA: El programa estā dirigit a alumnes de PRIMĀRIA i de SECUNDĀRIA amb dificultats d'aprenentatge.

PREU: 10 €

PERÍODE PER PRESENTAR LA SOLˇLICITUD: Els alumnes interessats hauran de presentar la solˇlicitud en la Regidoria d'Educaciķ a les següent data: del 8 al 19 de maig

DOCUMENTACIĶ QUE S'HA DE PRESENTAR:

1. - DNI dels pares i del menor.

2. - Butlletí de notes de la segona avaluaciķ.

(En el cas d'haver més solˇlicituds que places, es prioritzarā a aquells alumnes les famílies dels quals tinguen menys recursos econōmics.

En el cas de no haver suficients solˇlicituds, la Regidoria d'Educaciķ es reserva el dret d'anulˇlar la realitzaciķ d'aquest programa)

Destacats