Notícies

Programa de Suport i Reforç Escolar per a Primària i Secundària

 

  • Data:

    18/04/2017

  • Documents Relacionats:

La Regidoria d'Educaciķ de l'Ajuntament de Vinarōs i la Fundaciķ Vicente Bernat Camaņes y Agustina Domenech Julve, posen en marxa el PROGRAMA DE SUPORT I REFORĮ ESCOLAR PER A PRIMĀRIA I SECUNDĀRIA.


QUČ ÉS: El Programa de Suport i Reforį és un recurs educatiu que es posa a disposiciķ de les famílies per ajudar els xiquets / es amb dificultats d'aprenentatge en les ārees instrumentals de llengua i matemātiques o cičncies.

COM FUNCIONARĀ: El programa es compon de classes acadčmiques en grups reduīts d'alumnes, amb l'objectiu de millorar els resultats acadčmics dels menors amb vista al prōxim curs escolar per als alumnes de primāria i amb vista als exāmens extraordinaris de juliol a secundāria.

QUAN ES REALITZARĀ:

PRIMĀRIA: Del 4 de juliol al 10 d'agost / 2 dies a la setmana / 1h cada dia
SECUNDĀRIA: Del 5 al 30 de juny / tres dies a la setmana / hora i mitja cada dia.

ON ES REALITZARĀ: A l'antic Colˇlegi Sant Sebastiā per a alumnes de primāria, amb horari de matí. Per a alumnes de secundāria al CEIP Jaume I amb horari de tarda.


DESTINATARIS / ES DEL PROGRAMA: El programa estā dirigit a alumnes de PRIMĀRIA i de SECUNDĀRIA amb dificultats d'aprenentatge.

PREU: 10 €

PERÍODE PER PRESENTAR LA SOLˇLICITUD: Els alumnes interessats hauran de presentar la solˇlicitud en la Regidoria d'Educaciķ a les següent data: del 8 al 19 de maig

DOCUMENTACIĶ QUE S'HA DE PRESENTAR:

1. - DNI dels pares i del menor.

2. - Butlletí de notes de la segona avaluaciķ.

(En el cas d'haver més solˇlicituds que places, es prioritzarā a aquells alumnes les famílies dels quals tinguen menys recursos econōmics.

En el cas de no haver suficients solˇlicituds, la Regidoria d'Educaciķ es reserva el dret d'anulˇlar la realitzaciķ d'aquest programa)