Notícies

Es presenta la programació dĺ Agromoció 2017, la nova fira agrícola de Vinaròs

 

  • Data:

    20/03/2017

  • Documents Relacionats:
  • Agromociˇ 2017:

    Descarregar

Aquest 20 de marš s'ha presentat la programaciˇ de la propera fira agrÝcola de Vinar˛s, Agromociˇ 2017, que es durÓ a terme al Passeig de Fora del Forat el cap de setmana de l'1 i el 2 d'abril.

El regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que aquest esdeveniment, que estrena aquest any noves dates i nou emplašament, arriba acompanyat d'un cicle de xerrades agrÓries gratu´tes per a professionals del sector i p˙blic interessat en general.

Aquestes comenšaran al Vinalab el dijous 30 de marš, a les 18:30 hores, i conclouran el divendres 31 de marš a la tarda, amb una taula rodona. Durant aquesta jornada i mitja, s'abordaran temes variats com l'apicultura o els cultius alternatius.

El mateix divendres 31, a les 20:00 hores, es farÓ l'obertura de l'espai de Food Trucks, en un annex a la fira, en els quals se serviran diversos tipus de menjar.

La inauguraciˇ oficial de la Fira, serÓ el dissabte 1 d'abril a les 10:30 hores. En aquest acte es comptarÓ amb la presŔncia de la Consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi ClimÓtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrißn.

"Dels 22.000 m2 de recinte firal, mÚs de 5.000 metres quadrats seran d'exposiciˇ i tindrem tambÚ durant tot el cap de setmana exhibicions de gossos de rescat, d'obediŔncia i detecciˇ de substÓncies, de gos d'atura o talla en motoserra, entre d'altres". Hi haurÓ tambÚ animaciˇ infantil amb inflables i un circuit d'educaciˇ viÓria a cÓrrec de la Policia Local i COCEMFE.

"Els dos dies la fira estarÓ oberta durant dotze hores ininterrompudes, de 10:00 a 10:00, perquŔ les famÝlies puguen vindre no nomÚs a comprar, si no a passar el dia participant en totes les activitats programades que desitgen i en un entorn molt agradable a prop del mar ", ha agregat Moliner.

El regidor ha volgut agrair per endavant a totes les persones que han treballat en l'organitzaciˇ d'aquesta fira, una nova aposta que busca, amb la nova marca Agromociˇ, oferir una programaciˇ mÚs variada i atractiva per atraure mÚs visitants de tota la regiˇ.

Fins al moment, ha avanšat Moliner, hi ha confirmats un total de 34 expositors, en 161 estands i 8 Food Trucks de menjar, el que suposa un increment significatiu respecte a edicions anteriors. En els diferents punts de venda i exposiciˇ es podran trobar des de vehicles d'ocasiˇ fins a arbres fruiters, maquinÓria de jardineria, motos o instalĚlacions solars.

Finalment, sota la carpa de l'AtlÓntic, tambÚ hi haurÓ una zona amb 37 haimes, en quŔ petits productors de mel, bolets, oli, pinsos, productes ecol˛gics i embotits mostraran els seus articles i estaran tambÚ representades diverses associacions animalistes i agrÓries, com PRODA, El Cau, la Taula del SÚnia o la Uniˇ de Llauradors i Ramaders.

Destacats