Notícies

Es presenta la programació d’ Agromoció 2017, la nova fira agrícola de Vinaròs

 

  • Data:

    20/03/2017

  • Documents Relacionats:
  • Agromoció 2017:

    Descarregar

Aquest 20 de març s'ha presentat la programació de la propera fira agrícola de Vinaròs, Agromoció 2017, que es durà a terme al Passeig de Fora del Forat el cap de setmana de l'1 i el 2 d'abril.

El regidor d'Agricultura i Medi Ambient, Jordi Moliner, ha explicat que aquest esdeveniment, que estrena aquest any noves dates i nou emplaçament, arriba acompanyat d'un cicle de xerrades agràries gratuïtes per a professionals del sector i públic interessat en general.

Aquestes començaran al Vinalab el dijous 30 de març, a les 18:30 hores, i conclouran el divendres 31 de març a la tarda, amb una taula rodona. Durant aquesta jornada i mitja, s'abordaran temes variats com l'apicultura o els cultius alternatius.

El mateix divendres 31, a les 20:00 hores, es farà l'obertura de l'espai de Food Trucks, en un annex a la fira, en els quals se serviran diversos tipus de menjar.

La inauguració oficial de la Fira, serà el dissabte 1 d'abril a les 10:30 hores. En aquest acte es comptarà amb la presència de la Consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián.

"Dels 22.000 m2 de recinte firal, més de 5.000 metres quadrats seran d'exposició i tindrem també durant tot el cap de setmana exhibicions de gossos de rescat, d'obediència i detecció de substàncies, de gos d'atura o talla en motoserra, entre d'altres". Hi haurà també animació infantil amb inflables i un circuit d'educació viària a càrrec de la Policia Local i COCEMFE.

"Els dos dies la fira estarà oberta durant dotze hores ininterrompudes, de 10:00 a 10:00, perquè les famílies puguen vindre no només a comprar, si no a passar el dia participant en totes les activitats programades que desitgen i en un entorn molt agradable a prop del mar ", ha agregat Moliner.

El regidor ha volgut agrair per endavant a totes les persones que han treballat en l'organització d'aquesta fira, una nova aposta que busca, amb la nova marca Agromoció, oferir una programació més variada i atractiva per atraure més visitants de tota la regió.

Fins al moment, ha avançat Moliner, hi ha confirmats un total de 34 expositors, en 161 estands i 8 Food Trucks de menjar, el que suposa un increment significatiu respecte a edicions anteriors. En els diferents punts de venda i exposició es podran trobar des de vehicles d'ocasió fins a arbres fruiters, maquinària de jardineria, motos o instal·lacions solars.

Finalment, sota la carpa de l'Atlàntic, també hi haurà una zona amb 37 haimes, en què petits productors de mel, bolets, oli, pinsos, productes ecològics i embotits mostraran els seus articles i estaran també representades diverses associacions animalistes i agràries, com PRODA, El Cau, la Taula del Sénia o la Unió de Llauradors i Ramaders.

Destacats