Notícies

Aquest 13 de febrer comença la primera taula de treball del Pla Estratègic de Ciutat

 

  • Data:

    09/02/2018

  • Documents Relacionats:

Aquest 13 i 15 de febrer es realitzarÓ al Salˇ d'Actes de la Biblioteca Municipal la primera taula de treball del procÚs participatiu del Pla EstratŔgic de Ciutat "Fem Vinar˛s", a la qual estÓ convidada tota la ciutadania que vulgue aportar les seues propostes per a la redacciˇ d'aquest pla.

El regidor d'Ordenaciˇ del Territori, Jan Valls, ha explicat que, entre els temes a abordar en aquesta primera sessiˇ, hi ha els segŘents: desenvolupament econ˛mic (el 13 de febrer a les 16:00 hores i a les 19:15 hores), desenvolupament social (el 15 de febrer a les 17:00 hores) i Cultura, Educaciˇ, Esports i Oci (tambÚ el dia 15 a les 19.00 hores). Finalment, el debat sobre Desenvolupament UrbÓ i Medi Ambient es durÓ a terme a partir de les 19:00 hores a la Casa de la Cultura.

EstÓ previst que aquestes reunions tinguen una durada mÓxima d'una hora i mitja. "Animem a tota la poblaciˇ a que vingue i participe, ja que la ciutadania Ús part fonamental d'aquest procÚs que servirÓ per perfilar les oportunitats del Vinar˛s del futur. Volem comptar amb la mÓxima participaciˇ, opinions i valoracions sobre la ciutat que volem en els propers anys i per aix˛ us convidem a tots a participar ", ha indicat el regidor de Govern Obert i Noves Tecnologies, Hugo Romero.

Per poder assistir tan sols cal confirmar assistŔncia omplint el formulari que apareix en aquest enllaš http://participa.vinaros.es/inscripcio o dirigint-se directament al regidor Hugo Romero a travÚs del correu electr˛nic hromero@vinaros.es o a la regidoria d'Ordenaciˇ del Territori, a cÓrrec de Jan Valls.

Destacats