Notícies

La Diputada Fabiola Meco visita els centres de menors Baix Maestrat i Sant Sebastià

 

  • Data:

    29/12/2017

  • Documents Relacionats:

La Diputada Fabiola Meco, ponent de la Comissió de Justícia de les Corts Valencianes, ha visitat aquest matí els centres de menors Baix Maestrat i Sant Sebastià.

Meco ha estat acompanyada durant el seu recorregut per l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla, la regidora de Política Social, Igualtat i Discapacitat, Mamen Ruiz, i el personal directiu de tots dos centres.

"Estic visitant tots els centres d'acollida, protecció i reforma de la Comunitat Valenciana per conèixer de primera mà les realitats que hi ha a cada lloc i saber quines són les necessitats tant dels menors com dels educadors", ha expressat.

La Diputada ha afegit que "en aquest tema encara hi ha molt per fer, de manera que hem de destinar tots els recursos possibles per atendre aquests xiquets, xiquetes i adolescents més vulnerables i que necessiten del nostre suport per tenir un futur digne".

Per aconseguir aquest objectiu, Meco ha fet èmfasi en la necessitat que hi hagi una bona coordinació entre les diferents institucions públiques, observació en la que ha coincidit amb el propi alcalde Enric Pla.


"Des de l'Ajuntament de Vinaròs i particularment des de la regidoria de Política Social, som plenament conscients de la dura realitat que afronten aquests menors i per això la nostra col·laboració amb la Conselleria és màxima", ha conclòs Pla.

L'alcalde ha afegit que s'ha de seguir treballant en aquesta línia per oferir una major protecció i oportunitats, tant personals com laborals, als que més ho necessiten.
   
En aquest sentit ha recordat que aquesta setmana han conclòs els Itineraris Integrats d'Inserció Sociolaboral a Vinaròs, en què van participar més de 140 persones. Aquestes han rebut una atenció personalitzada per un equip de tècnics i alguns participants passaran a formar part dels tallers d'ocupació que començaran en les pròximes setmanes a la localitat.

Destacats