Notícies

Vinaròs acollirà una nova marató de donació de sang

donació

 

  • Data:

    14/04/2014

  • Documents Relacionats:

Després de l' èxit del passat any en què més de 180 persones van acudir a la crida de l'Ajuntament de Vinaròs i del Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana, el proper dilluns 21 d'abril, dilluns de Pasqua, se celebrarà una nova edició de la marató de donació de sang.

A partir de les 9:30 hores i fins a les 13:30 hores al hall de l' antic col·legi Sant Sebastià , en les actuals instal·lacions de l'Escola de Persones Adultes, tots els majors de 18 anys podran realitzar les seves donacions.

L'edil de Participació Ciutadana, Lluís Gandia, ha indicat que " en aquesta ocasió la marató serà únicament al matí però esperem comptar amb la presència massiva de nou dels vinarossencs " .

Gandia ha explicat que "igual que l'any passat tots aquells que acudeixin a donar sang es veuran obsequiats amb un llibre donat per l'Ajuntament de Vinaròs " .

Des de l' Ajuntament de Vinaròs animen els vinarossencs " a deixar constància de la nostra solidaritat i aprofitar el dia de festa per anar a donar sang " .

Destacats