Notícies

La Cavalcada dels Reis d'Orient 2018 estarà inspirada en la màgia

 

  • Data:

    03/01/2018

  • Documents Relacionats:

Aquest dimecres s'han presentat oficialment els detalls de la Cavalcada dels Reis d'Orient 2018, que un any més es durà a terme a Vinaròs el proper 5 de gener a partir de les 18:30 hores, quan s'espera que els Reis desembarquen al port pesquer de la localitat.

El regidor de Festes, Tradicions, Cultura i Joventut, Marc Albella, ha explicat que després, com ja és habitual, es realitzarà la desfilada des del Port, seguint pel carrer Santa Magdalena, País Valencià, Sant Francesc, Plaça Jovellar, Sant Cristóbal i amb fi de recorregut a la plaça Parroquial.

"Aquest 2018 el tema de la cavalcada serà la màgia, barrejada amb el món de l’Orient Mitjà. A més, com a novetat, tindrem la participació d'altres entitats que se sumen a La Alianza i Gentsana, com són l'Acadèmia de Ball Locura i l'Aula Municipal de Teatre de Vinaròs ", ha destacat Albella.

Es calcula, per tant, que en la desfilada hi haurà uns 130 ballarins, 60 músics i 70 voluntaris, entre patges i actors que ajudaran els Reis d'Orient. "En total, sumen uns 260 participants, el que unit als nous elements escenogràfics, a les llums, als espectacles de foc i dansa, busquen oferir una desfilada plena de màgia i il·lusió a Vinaròs", ha afegit el regidor.

L'Ajuntament de Vinaròs repartirà, a més, gairebé una tona de caramels sense gluten, perquè tots els xiquets puguen gaudir-ne en igualtat de condicions. D'altra banda, per als que no puguen estar a peu de carrer, hi haurà a partir de les 18:30 hores una emissió en directe a través de Canal 56, amb Txema Grau i Adriana Prados, perquè la Cavalcada pugue seguir-se també des de casa a tota la comarca.

Serà a la zona del País Valencià on hi haurà una zona amb més il·luminació, amb canons de confeti que donaran més vistositat a aquest espectacle, ha finalitzat Albella, qui ha animat a la gent a no perdre’s aquesta Cavalcada i ha agraït a totes les entitats culturals que participen, als ballarins, músics, comparses, a la Brigada Municipal, a la Policia Local, a la Guàrdia Civil i als Serveis Mèdics que estaran pendents en tot moment de la desfilada.

Per la seua banda, la Policia Local tindrà un dispositiu especial durant la tarda de divendres, tallant el trànsit als carrers pels quals discorrerà la Cavalcada. A més, es col·locaran blocs de formigó en punts estratègics per a una major seguretat dels assistents.

L'endemà, el 6 de gener, els Reis d'Orient visitaran la Residència de Gent Gran a partir de les 10:00 hores, l'Hospital Comarcal a partir de les 11:00 hores i la seu de Caixa Vinaròs, per repartir regals als socis més petits d'aquesta entitat.

Destacats