Benvinguda de l'Alcalde

  • En nom de tots i totes els que formem la corporació municipal, vull donar-vos la més cordial benvinguda a la pàgina de l'Ajuntament, que aspira a ser una porta oberta a totes i tots els que vivim a Vinaròs.

    Com a institució pública més propera al ciutadà, l'Ajuntament ha de facilitar el màxim d'informació sobre els seus serveis, i fer-ho de la forma més clara i accessible. Aquesta porta virtual, alhora que una eina útil i funcional per a resoldre gestions, és essencial per a acomplir els grans eixos d'aquest nou temps municipal, la participació dels ciutadans en el govern de la ciutat i la transparència màxima de tot allò que es resol. La ciutadania reclama un nou temps i aquesta porta ha de contribuir al fet que totes i tots sentim l'Ajuntament més nostre.

    Els temps no són fàcils i l'Ajuntament ha de contribuir amb tots els seus recursos a recuperar el màxim benestar per als ciutadans i, de manera molt especial, pels més desfavorits i vulnerables. Els vinarossencs hem de sentir-nos part d'una societat moderna, activa i solidària. Millorar els serveis públics i donar suport a totes les iniciatives que contribuïsquen a millorar el desenvolupament econòmic, social i cultural de Vinaròs són els nostres reptes i tots els regidors i regidores de l'equip de govern ens comprometem, des de la pluralitat i el compromís, a donar el millor de nosaltres en aquest repte. Estic segur que en aquest camí rebrem també les iniciatives i la col·laboració dels grups municipals que no formen part del govern i ens comprometem a buscar el màxim de diàleg amb totes les forces polítiques i socials.

    Aquesta pàgina web vol també ser un aparador per a mostrar la nostra ciutat i el seu patrimoni cultural i humà a tots els que volen conéixer-nos o visitar-nos, mostrant que som una ciutat acollidora en la qual val la pena viure.

Destacats