Voluntariat pel valencià

 •  

    

     

   

  VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ

   

  El Voluntariat pel Valencià és un projecte gràcies al qual els nous residents de Vinaròs coneixeran millor la nostra ciutat, la nostra llengua i la nostra cultura.

  Per una banda està adreçada a persones que vulguen col·laborar com a voluntaris en la rebuda i integració de les persones nouvingudes a la ciutat. Per a ser voluntari només cal comprometre’s a dedicar un mínim de 10 o 12 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que estiga aprenent a parlar valencià. No cal tindre cap titulació, només ganes d’ensenyar a una persona no valencianoparlant com es diuen les coses i com parlem a Vinaròs.

  Per l’altra banda la campanya està adreçada a persones que vulguen aprendre a parlar en valencià. Per a ser aprenent només cal comprometre’s a dedicar un mínim de 10 o 12 hores (una per setmana) a conversar en valencià amb una persona que siga voluntària.

  Tenint en compte els interessos i disponibilitat horària de les persones s’establixen les parelles lingüístiques.

  No són classes de llengua, són petits espais d’immersió lingüística on 2 persones amb interessos compartits passen una estona parlant en valencià i consoliden la idea que el valencià és i ha de ser llengua d’acollida.

 • Més informació:
 •  

Destacats