Servei de recollida de restes de jardineria

 • L'Ajuntament de Vinaròs, a través de l'empresa de manteniment de la jardineria municipal, disposa d'un servei gratuït de recollida de restes de poda i jardineria en diferents punts de les zones de les urbanitzacions costa nord, costa sud i urbanitzacions de l'ermita, per tal de facilitar la correcta gestió d'aquests residus al veïnat de les urbanitzacions i evitar la saturació en els contenidors d'escombraries. 

  Es tracta d'un servei únicament per a ciutadans particulars i quantitats domèstiques, en cap cas per a professionals de la jardineria i grans quantitats. Aquests últims han de gestionar els seus residus a través de gestors autoritzats o ecoparcs. 

  Requisits del servei: Depositar els residus de jardineria en qualsevol dels 35 punts senyalitzats, entre les 22:00 hores del diumenge i les 7:00 hores del dilluns.

  Així mateix, s'informa que, segons els articles 70.3 i 86.3.b de l'Ordenança municipal de neteja d'espais públics i gestió de residus sòlids urbans, depositar residus de jardineria en la via pública FORA DEL DIA, HORA i LLOC indicats, es considera infracció lleu i pot suposar la imposició d'una sanció de 451 euros. 

  En qualsevol cas, es recorda que els residus de jardineria poden depositar-se qualsevol dia de la setmana en les  instal·lacions de l'ecoparc fixe i mòbil, en els següents dies i horaris: 

  ECOPARC MÒBIL 
  Localització:
  - Dilluns: Av. Castelló encreuament amb Av. Pius XII
  - Divendres i dissabte: Ps. Joan Ribera s/n encreuament amb C. Molí.  
  Horari: de 8:00 a 15:00 h.

  ECOPARC FIXE. 
  Localització: Camí Sant Gregori s/n, encreuament amb Camí Rossell (al costat de l'Estació Depuradora d'Aigües Residuals)
  Horari: Dilluns a divendres: de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00; Dissabtes: de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00; Diumenge: de 10:00 a 14:00 h. 
   

  Punts recollida costa nord 

  Punts recollida costa sud

  Punts recollida ermita 

   

Destacats